K
home
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

kaakklem: Zie mondklem.

kaal: Veel mensen vinden schaamhaar, okselhaar, konthaar, beenhaar of haar in het gelaat niet mooi en scheren het daarom af. Een geschoren kut noemt men een kaal kutje of een geschoren poes. Op deze manier zie je de kut beter maar ook geeft het een jonger uiterlijk. Kleine meisjes hebben namelijk nog geen haar op hun kutje. Jong is erg in de mode lijkt het. Er zijn uiteraard ook veel mensen die schaamhaar en dergelijke juist erg aantrekkelijk vinden. Het oogt natuurlijker.

kaalheid: Veel mensen houden niet zo van beharing maar wanneer ze op hun hoofd kaal beginnen te worden zien ze dit vaak als een regelrechte ramp. Een pruik dragen is voor sommige een oplossing maar de meeste leggen zich er gewoon bij neer.

kaars: Een kaars is een vaak gebruikt artikel om jezelf of iemand anders mee te penetreren. Niet iedereen beschikt over een vibrator. Een kaars is dan een eenvoudig alternatief.

kaarslicht: Zie candlelight.

kaarsvet: Vloeibaar en dus heet kaarsvet wordt in de SM-scene vaak gebruikt. Het wordt dan over iemands lichaam gegoten. Meestal over de edele delen: de pik en en zak of de kut bij vrouwen.

kaatsen: Zo noemt men neuken ook wel eens.

kakken: Een bekakt woord voor poepen.

kakorraphilia: Geil worden van falen.

kalendermethode: Neuken terwijl je via de kalender bijhoudt wanneer je ovuleert. Deze methode gebruiken om niet zwanger te worden is onbetrouwbaar.

kalenders, erotische: Heel wat mensen hebben een erotische kalender aan de muur hangen. Vaak bij bedrijven zie je dit veel. Garagemonteurs staan er zelfs om bekend. Het betreft hier helaas wel alleen nog maar vrouwelijk schoon. Een homomonteur durft nog niet zo blijkbaar.

kalverliefde: Dat is iets wat volwassenen nogal eens over verliefde kinderen zeggen. Nogal minderwaardig in de trant van dat gaat wel weer over binnenkort. Maar ook kinderen kunnen gigantisch hevig verliefd zijn. Dat kan heeeeel fijn zijn maar natuurlijk ook eeeeerg lastig of naar. Vooral als hij of zij je niet als vriend(je) of vriendin(netje) wil. Dan volgt vaak liefdesverdriet.

Kama: De oosterse god van de liefde.

Kama Sutra: Of Kama Soetra. De Oosterse kunst van sex. In de vierde eeuw na Christus schreef de Indiase geleerde Vatsyana de Kama Sutra. De oorspronkelijke Kama Sutra was eigenlijk een geschrift met allerlei tips waaronder ook sexuele tips. Tegenwoordig staat de Kama Sutra bekend als heel sensueel, liefdevol, passioneel en erotisch. Dus niet effe op en neer zoals westerlingen vaak doen. Uiteraard ben ik nu wel aan het generaliseren. In de Oosterse cultuur moet je je partner zo optimaal mogelijk behagen. De Kama Sutra is sterk verbonden met het hindoeïstische geloof. Er is ook jaarlijks een Kama Sutra beurs in Nederland, je moet om de een of andere reden wel minimaal achttien jaar oud zijn om er binnen te mogen. Kama is de god van de liefde.

kamerling: Een ander woord voor eunuch. In de bijbel kom je het woord 'kamerling' tegen.

kamperen: Voor de jeugd is een kamp vaak een van de weinige keren dat ze dagen onder het toezicht van hun ouders uit zijn. Er zijn velen die tijdens een kamp hun eerste sex-avontuurtje beleefden. Vooral met iemand van hetzelfde geslacht omdat wanneer er zowel jongens als meisjes aanwezig zijn de leiding ze goed weet te scheiden tijdens de nacht. Uiteraard geniet de jeugd ook volop van het sporten en de diverse spelen tijdens die dagen.

kamsymfyse: Pijn bij het neuken dat wordt veroorzaakt door een scherpe rand van het schaambeen.

kan j'm hebben: Of je iemands pik in je kutje of kontje kan hebben. (bron: gaysite.nl)

kaneel: Kaneel schijnt schadelijk te zijn voor de ongeboren vrucht. Vervolgonderzoek is nog wel nodig om dit zeker te weten.

kanjers: Zie joekels.

kanker: Carcinoom. Kanker is een erge ziekte die nog altijd veel levens kost. Als men er vroeg bij is kan men het gedeelte lichaam wegsnijden waar de kanker in zit zodat de kanker zich niet door het hele lichaam kan verspreiden. Denk aan het amputeren (weghalen) van een borst bij borstkanker. Bij mannen komt prostaatkanker veel voor en bij vrouwen baarmoederhalskanker. Naast amputeren en wegsnijden van gezwellen zijn chemocuren helaas vaak ook nodig. Ook kan in niet-sexuele delen kanker ontstaan, denk maar aan longkanker. Vaak ontstaat longkanker door veel te roken.

kankerhoer: Niet een hoer met kanker maar een nogal hard scheldwoord. Zo ook kankerteef en kankerslet.

kannibalisme: Het opeten van je soortgenoten. Bij veel diersoorten komt kannibalisme voor. Vissen die jonge visjes van het eigen soort eten bijvoorbeeld. Bij bepaalde mannetjes sprinkhanen wordt nogal eens de kop opgegeten door het vrouwtje tijdens de paring. De paringsdrang is te groot om er van af te zien. Er zijn mensen die ook een kick krijgen van kannibalisme. Zo was er de massamoordenaar Jeffrey Dahmer die zijn slachtoffers ook opat. De film 'silence of the lambs', die over kannibalisme ging, was een kaskraker. Ik hoef uiteraard niet te zeggen dat je geen mensen moet gaan doden om ze op te eten.

kanon: Zo noemt men een pik ook wel eens. De pik is eigenlijk de loop, de ballen de rest van het kanon.

kapje: Een voorbehoedsmiddel. Het kapje doe je tegen de baarmoedermond zodat sperma niet naar binnen kan. De kapjes worden gemaakt van plastic of rubber.

kapoen: Een gecastreerde haan. In Oost-Nederland noemen ze zo'n haan ook wel een kaphaan.

kapotje: Een ander woord voor condoom. Het betekent geen kapot condoom. Kapotje komt van het Franse woord 'capote' wat 'kapothoed' betekent.

kapotneuken: Zie uitscheuren.

karakter: Selecteer niet alleen maar op uiterlijk. Iemands karakter is belangrijker. Vooral wanneer je in de problemen zit kun je dan veel aan iemand hebben met een goed karakter.

kardinaal: Een kerkelijk leider uit het katholieke geloof. De paus is zeg maar zijn baas. Daar boven staat 'zijn' god.

karezza: Langdurig iemand neuken terwijl je niet klaarkomt. Dit kan erg lekker zijn maar een orgasme op het laatste moment telkens tegenhouden is vaak moeilijk. Carezza is Italiaans voor liefkozing.

karwats: Een zweep die men bij SM kan gebruiken. De zweep bestaat uit lange rubberen stroken.

kast, uit de: Wanneer je voor je geaardheid uitkomt. Men gaat erover het algemeen ten onrechte vanuit dat je hetero bent. Wanneer dit niet zo is moet je jezelf outen. Dit outen, of uit de kast komen, valt vaak niet mee omdat veel mensen nog altijd moeilijk doen over andere geaardheden. Ook plaats je jezelf zo in een hokje terwijl ieder mens verschillend is. Een kast is ook een ouderwets woord voor bordeel. Denk maar aan het nog soms gebruikte woord hoerenkast.

kat: Een bepaald soort zweep. Het heeft een handvat met daaraan negen zwepen. Het woord ook wel de 'kat met de negen staarten genoemd'. Slaven op zeilschepen werden hier vroeger mee geslagen. 'Black Betty', een top-40 hit uit 1978 van Ram Jam, is ook een lied over zwarte slaven die met de zweep (Black Betty) kregen.

katheter: Een dun buisje dat in een bloedvat of pisbuis kan worden gebracht. Medisch kan dit wel eens nodig zijn. Sommige doen dit uit vrije wil voor het gevoel dat dit geeft.

kech: Het Marokkaanse woord hoer.

keel smeren, iemands: Sperma in iemands mond spuiten die dat vervolgens doorslikt.

keelneuken: Zie deep throat.

keizersnee: Sectio caesaria. Een snee in de buik en baarmoederwand om de baby eruit te halen. Dit doet men als de baby niet via de kut naar buiten kan. Sommige bevallingen lukken gewoon niet op de originele manier. Een keizersnee, met een plaatselijke verdoving, kan een vrouw dan veel pijn doen voorkomen. De keizer Julius Caesar (100 v.Chr. Ü 44 v.Chr.) schijnt op deze manier te zijn geboren. Vandaar de naam, althans dat lees je nogal eens. Toch werden kinderen die via een keizersnee ter wereld kwamen voor Ceasar al 'caesones' genoemd. Zie 'encyclopedie van misvattingen' door Hans van Maanen.

KŤk: Een blad over kinderen en kindermode.

kelder: Zie kerker.

Kelly: Zie Veer, Kelly van der

kennis: Kennis is macht. Zie informatie.

keraunophilia: Geil worden van onweer.

kerel: Zie vent.

Kerfstok: Het verenigingsblad (vanaf 1970) van de VSSM. Het bevat onder andere verhalen, advertenties en een agenda van aanstaande SM-party's.

kerk: Het huis van God waar je kunt bidden. Moslims hebben een moskee in plaats van een kerk. Zij hebben de islam als geloof en God noemen zij Allah. Zie ook christendom.

kerker: In de middeleeuwen werden gevangenen in kerkers gegooid. Heel wat kastelen hadden zulke kerkers. Voor sommige SM-ers is dit een spannende fantasie. Zie ook SM-zolder.

kersen plukken, samen: Met elkaar vrijen.

kerstmis: Elk jaar op 25 en 26 december is het weer kerstfeest. Dit zijn vaak gezellige en romantische dagen. Lekker gezellig bij de kerstboom, kaarsjes in de huiskamer en een lekker kerstmaal. Ook is het kijken naar een kerstfilm vaak erg leuk. Bedenk echter wel dat eenzame mensen het deze dagen extra moeilijk hebben als ze al dat plezier om hun heen of op de televisie zien. Het is steeds normaler om sexcadeau's te geven, ook met kerst. Denk aan sexy lingerie of misschien zelfs aan een vibrator.

ketsen: Een ander woord voor neuken. Ab Normaal, het grappenmakende beest op de televisie, gebruikte dit woord in veel van zijn moppen.

ketter: Ketters hadden een iets ander (iets humaner) geloof dan andere christenen. Zij werden hierom zwaar vervolgd. Hier komt de uitdrukking verketteren vandaan. Heksen, joden en zigeuners zijn ook verketterd geweest. In veel plaatsen op de wereld is er nog steeds veel antisemitisme (= jodenhaat) zoals dat heet. Ook sexuele minderheden zoals homo's en vooral nu pedo's worden verketterd.

ketting(en): In de SM-scene worden soms kettingen gebruikt om iemand mee vast te ketenen of om iemand ermee te slaan. Ook vinden sommige mensen het geil om als hond aan een ketting te zitten. Je kunt natuurlijk ook een ketting om je hals dragen. Dit is voor jongens en tegenwoordig ook erg in. Zelfs kettingen aan de zijkant van een broek zie je tegenwoordig bij de jeugd.

kettingzeug: Een ander woord voor een slet.

kettingzweep: Een zweep die deels is gemaakt van kettingen. Voor de zeer ervaren SM-ers.

keukentafel: Een fantasie van velen: iemand neuken of genomen worden op de keukentafel. Tja, sommige mensen houden er nu eenmaal andere tafelmanieren op na. Je kan met je rug op de tafel liggen en je benen omhoog of je kan voorovergebogen over de tafel hangen.

keurig (getrouwd): Als je getrouwd bent hoeft dit niet te betekenen dat je ook een goed mens bent en dus ook niet dat je je niet aan je of andermans kinderen kan vergrijpen. Of dat je geen vrouwen verkracht of naar de hoeren gaat. Niet dat ik het erg vind als mensen naar de hoeren gaan maar velen denken daar nog anders over. Zie ook beschaving.

keuring: Er zijn behoorlijk wat mensen die een soort dokterskeuring erg geil vinden. Dit is dan ook een veel voorkomend sexspelletje. Bijvoorbeeld een slavenkeuring bij een slavenmarkt.

keurs/keurslijf: Zie korset.

kezen: Zo noemt men neuken ook wel eens.

KI: Zie kunstmatige inseminatie.

kick: Ergens een kick van krijgen betekent ergens een speciale sensatie door krijgen.

KID: Kunstmatige Inseminatie door een Donor. Hier wordt dus een zaaddonor mee bedoeld.

kiddie porn: Zo noemt men kinderporno ook wel.

kidnapping: Zie ontvoering.

KIE: Kunstmatige inseminatie met sperma van je eigen partner.

kier: Net zoals spleet een ander woord voor kut. Kieren betekent neuken.

kiesheid: Een ander woord voor kuisheid. Zie zeden.

kietelaar: Zo noemt men de kittelaar of clitoris ook wel eens.

kietelen: Kietelen is een spannende vorm van sex. Wie vond het vroeger niet leuk om gekieteld te worden, bijvoorbeeld onder de voeten. Het is één van de twee sexen die een volwassene met een kind mag doen en omgekeerd. Kietelsex en knuffelsex. Je kunt trouwens ook zover gaan dat het naar SM neigt. Of is kietelen altijd een vorm van SM?

kietelsex: Zie kietelen.

Kijk: Een populair wetenschappelijk tijdschrift waarin schrijver Ronald Giphart een column had over sex, liefde en aanverwante onderwerpen. Het tijdschrift behandelt zeer veel onderwerpen om een redelijk begrijpelijke manier. Het is vooral populair onder jongeren.

kijkdoos: Wil je m'n kijkdoos even zien? Met kijkdoos wordt nogal eens de kut bedoeld. In 1992 had Hanny een top-40 hit met het nummer 'mijn kijkdoos'.

kijken: Iets wat blinden moeten missen. Geen knappe personen op straat na kunnen fluiten en geen pornofilms zien. Gelukkig zijn blinden wel erg goed in voelen.

kilt: Een Schotse rok heet een kilt. Het gerucht gaat dat de Schotten geen onderbroek dragen onder hun kilt. Wie durft er onder te kijken om dit te controleren?

Kim's Kontakten: Dit is een pornoblad. Het aantal kopers per editie was in 2001 (vijfde jaargang, nr. 32, zeswekelijks) zo'n 10.000.

kind: Iemand die nog niet volwassen is. Of de zoon of dochter van iemand. Kind en meid zijn ook woorden die nichterige homo's vaak tegen elkaar gebruiken. In 1974 had Liesbeth List een top-40 hit met het nummer 'kinderen een kwartje'.

kinderbescherming: Wanneer de opvoeding van kinderen uit de hand begint te lopen treedt de kinderbescherming op. Problemen zijn hierbij het juist inschatten van de situatie. Handel je wel of niet in het belang van het kind? En ook het tekort aan personeel speelt een belangrijke rol. Geef niet altijd de kinderbescherming de schuld van alles (alhoewel er nog veel mis mee is). Je weet nooit zeker of een situatie wel of niet uit de hand gaat (of blijft) lopen namelijk. Te snel kinderen bij ouders weghalen betekent meestal ook een hoop ellende namelijk.

kinderdisco: Een disco voor kinderen. Hier wordt geen alcohol geschonken en ma of pa halen hun kinderen meestal snel weer op. Want ze vrij laten vindt men vaak eng. Dit laatste is begrijpelijk maar door overbescherming gaan juist veel kinderen rare dingen doen.

Kinderen: Zo heet een blad dat vergelijkbaar is met Ouders van Nu.

kinderjaren: Zorg ervoor dat alle kinderen fijne kinderjaren hebben. Leer ze ook onderling lief voor elkaar te zijn.

kinderlijk: Gedrag dat bij kinderen hoort of gedrag dat men bij kinderen verwacht aan te treffen.

kinderlokker: Letterlijk iemand die kinderen lokt (met snoep bijvoorbeeld). Hiermee wordt over het algemeen een volwassen iemand bedoeld die buiten op straat of in een park kinderen verleidt tot sex of ergens mee naar toeneemt om er sex mee te hebben. Kinderen worden vaak gewaarschuwd door hun ouders om met vreemde mannen mee te gaan. De vreemde man heet dan kinderlokker. Het is verboden voor een volwassene om sex met kinderen te hebben omdat dit schadelijk zou zijn voor het kind. Zie ook pedofilie.

kinderloos: Iemand of een echtpaar die geen kinderen heeft of hebben. De Zangeres Zonder Naam zong er nog een liedje over dat 'kinderloos' heette. Zelf kon ze namelijk geen kinderen krijgen.

kindermeisje: Zie babysitter.

kindermisbruik: Misbruik zoals mishandeling, verwaarlozing en sexueel misbruik van kinderen. Wanneer je op de hoogte bent hiervan of er zelf slachtoffer van bent kun je bellen naar: Advies en melding kindermishandeling: 0900-12312300. Kinderen kunnen ook naar de kindertelefoon bellen.

kindermishandeling: Geestelijke of lichamelijke mishandeling van kinderen. In 1961 begon men pas te geloven dat er ouders waren die hun kinderen mishandelden. Daarvoor was het blijkbaar nog een te groot taboe. Men dacht begin jaren zestig dat het vooral om sadistische ouders ging maar later bleek dat het meestal ouders betrof die vaak uit 'onmacht' handelden. Advies en meldpunt kindermishandeling: 0900-1231230.

kinderopvang: Het gebeurt steeds vaker dat kinderen naar een of andere officiŽle opvang worden gebracht. Voor of na schooltijd. Het is de vraag of dit wel goed is. De leidsters zijn er alleen om je officieel op te voeden. Een band voor langere duur zit er meestal niet in. Ik stel voor om oma's en opa's wat vaker in te schakelen of andere lieve mensen uit de buurt. De pedohysterie werkt dit jammergenoeg tegen.

kinderporno(grafie/band/film/video): Zelfde als porno maar nu zijn er ook kinderen, al dan niet vrijwillig, sexueel actief op de foto's en/of films. Kinderporno is verboden om te maken en om te bezitten. Ook als het kind er geen bezwaar tegen heeft of als bijvoorbeeld een jongen zichzelf filmde terwijl hij zich aftrok blijft het strafbaar. Op internet is kinderporno aanwezig. Hier wordt door de zedenpolitie tegen opgetreden. Er bestaat inderdaad gruwelijke kinderporno (waar kinderen tegen hun wil) worden gebruikt voor het genot van volwassenen, maar om alle kinderporno zo streng te vervolgen gaat mij persoonlijk te ver. De kinderpornoleeftijd is in 2002 verhoogd van zestien naar achttien jaar. Nog effe en je wordt de gevangenis in gepleurd voor een naaktfoto van een zeventienjarige. Trouwens, wanneer de samenleving kinderporno vanaf twaalf jaar zou accepteren zouden de meeste pornoproducenten met graagte onder de achttien jaar grens duiken. Neem dat maar van mij aan. Ook is kinderporno voor sommige kinderen geil en spannend om te zien. Een moeder over haar zoon: "Sinds zijn tiende is hij echt vrijwel dagelijks met sex bezig [...] In die tijd vond ik op zijn kamer een sexboekje. Het was een akelig soort kinderporno: vaders die hun dochters verkrachtten, kinderen van zeven, acht die met elkaar neukten. Hij bekeek die boekjes samen met zijn vriendjes [...] Hij zei toen onder andere dat hij het wel spannend vond dat juist kinderen zoiets deden". Uit: 'Jeugd en Samenleving; knuffelen, rotzooien en de angst voor het neuken; februari 1983'. Zelf dacht ik er trouwens als kind ook zo over, maar ja, aan kinderen wordt niets gevraagd.

kinderprostitutie: Kinderen (tot achttien jaar) die zich (gedwongen) prostitueren. Zie ook kindersextoerisme.

kinderrechten: Zie Rechten van het Kind.

kinderschender: Een volwassene die sex met één of meerdere kinderen heeft noemt men wel zo.

kindersex: (kinderseks) Sexueel gedrag van kinderen. Voor de puberteit hebben kinderen minder dan een tiende deel aan geslachtshormonen. Toch kennen kinderen lust- en liefdegevoelens die ze ook sexueel zouden moeten kunnen uiten met wie ze maar willen. Liefde en sex geven en ontvangen in een vrije dwangloze relatie is naar mijn mening zeer belangrijk. Ook voor de allerkleinsten onder ons. Kinderen worden helaas erg beperkt in hun sexuele leven. Kennis wordt hun vaak onthouden en sex wordt ze nogal eens afgeraden. Ze krijgen de normen mee van de samenleving dat je pas laat aan sex moet beginnen. Ook worden ze bang gemaakt voor lichamelijk contact met niet-ouders. Masturbatie is tegenwoordig wel min of meer geaccepteerd maar het moet wel stiekem gebeuren en er over praten doe je niet gauw in zo'n sexvijandige cultuur als de onze.

kindersextoerisme: (kindersekstoerisme) Hieronder verstaat men het toerisme van volwassenen die op vakantie gaan om daar met kinderen, tegen betaling (of in ruil voor goederen), sex te hebben. Er zijn kinderen die dat doen om dure (merk)kleding te kunnen kopen en/of omdat ze van de sex en aandacht genieten. Dit is nogal eens het geval in bijvoorbeeld Tsjechië. Maar er zijn ook kinderen die uit pure noodzaak hun lichaam moeten 'verkopen' uit armoede of vanwege dwang. Dit laatste zie je nogal eens in de armste (Derde) Wereld landen. Aids en jezelf als onwaardig (gebruiksartikel) voelen ligt op de loer. Mijn advies aan iedereen: Zie hiervan af en besteed je tijd om je in te zetten voor een betere wereld.

kindertal: Het aantal kinderen dat iemand heeft. Of het gemiddelde aantal kinderen van een groep.

kindertelefoon: Hier kun je naartoe bellen als je nog kind bent en problemen hebt. Zowel voor sexuele als niet-sexuele problemen kun je hier terecht. Wil je iets leuks vertellen dan mag dat ook. Dan horen die mensen niet alleen maar ellende. Alles wat je zegt is vertrouwelijk. Ze mogen nooit zonder jouw toestemming iets doorgeven aan bijvoorbeeld je ouders. Het nummer van de kindertelefoon Nederland is: 0800-0432 (elke dag van 14.00-20.00 gratis bellen, en niet op telefoonnota te zien). België: 078-151413. Internet: www.kindertelefoon.nl.

kindertijd: De tijd dat je kind bent, hopelijk inclusief fijne en geile sex en vooral heel veel liefde.

kinderverkrachting: Dit is het geval wanneer er sprake is van het verkrachten van één of meerdere kinderen. Iemand onterecht uitschelden voor kinderverkrachter is niet erg vriendelijk.

kindervriend: Iemand die dol is op kinderen. Sinterklaas is een bekende kindervriend. Een pedofiel als het goed is ook. Pedo betekent kind en fiel betekent houden van.

kindervrij: Bewust geen kinderen nemen. Er bestaat een organisatie van kindervrije mensen namelijk de World Childfree Association. Zie ook de websites: www.kindervrij.nl en www.kindervrij.com.

kinderwens: De wens om kinderen te kunnen krijgen. Niet iedereen lukt het om zwanger te worden of om iemand zwanger te maken.

kindhoertje: Een minderjarig hoertje. Zie ook kinderprostitutie.

kinds: Mensen die seniel zijn worden soms zo genoemd. Je komt dan in je tweede jeugd doordat je je weer kinderlijk gaat gedragen.

kindvrouwtje: Een vrouw die erg meisjesachtig overkomt door haar gedrag, uiterlijk en/of kleding.

kinky: Een ander woord voor pervers. Kinky sex is bijvoorbeeld pissex.

Kinsey, Alfred Charles (23-06-1894 Ü 25-08-1956): Een bekende sexonderzoeker. Hij was oorspronkelijk evolutiebioloog. In 1942 richtte hij het Institute for Sex Research op dat spraakmakende onderzoeken deed en publiceerde. Iets dat toen nog zeer bijzonder was en ook veel weerstand opriep bij sommige. Tegenwoordig heet het instituut het Kinsey Institute.

kippenneuker: Een scheldwoord. Je hebt wel mensen die in het echt een kip geneukt hebben.

kippetje, lekker: Een lekker meisje.

kiss/Kiss: Het Engelse woord voor kus. Ook de naam van een Amerikaanse rockband die in 1979 een nummer één hit scoorden met 'I was made for lovin' you baby'. Deze groep kleedde zich erg extravagant. De Amerikaanse zanger Prince scoorde in 1986 een grote hit met het nummer 'kiss'. Dit nummer werd later, in 1988, nog gecoverd door The Art of Noise samen met Tom Jones.

kissing disease: Zie Pfeiffer.

kistjes: Zie legerkistjes.

kittelaar: Dit is een ander woord voor clitoris.

klaar voor zijn, er: Je moet nooit sexen tegen je zin in. Je moet er dus klaar voor zijn. Bedenk wel dat je geen seintje krijgt van nu is de tijd er geschikt voor. De samenleving probeert vooral meisjes zo lang mogelijk van sex af te houden door ze op te voeden met het idee dat sex pas mag wanneer je niet te jong bent en je al lang verkering met iemand hebt. Ik heb wel de indruk dat veel meisjes tegenwoordig zich hier niet meer aan wensen te houden.

klaarkomen: Het krijgen van een orgasme noemt men in de volksmond klaarkomen. Niet elke vrouw lukt het trouwens om klaar te komen. Waarschijnlijk komt zo'n tien procent nooit klaar. Volgens sommige sexuologen zou elke vrouw klaar moeten kunnen komen, anderen denken echter dat bij deze tien procent het er simpelweg niet in zit. Dit betekent natuurlijk niet dat ze niet van sex kunnen genieten. Er zijn vrouwen die een kopje vol vocht verliezen tijdens het orgasme.

klaarlikken: Iemand likken totdat hij of zij klaarkomt. Dus een eikel likken totdat er een orgasme volgt of een kut beffen totdat ze klaarkomt. Dat laatste kun je ook klaarbeffen noemen.

klaarmaken, iemand: Iemand op wat voor manier dan ook laten klaarkomen.

klaarpijpen: Iemand pijpen totdat hij klaar komt.

klaarwrijven: Meisjes en vrouwen die vingeren doen lang niet altijd vingers in hun kut maar vaak wrijven ze met hun vingers over hun kutje. Ook mannen en jongens kunnen hun stijve pik ritmisch tegen hun lijf wrijven totdat ze klaarkomen.

klaarzuigen: Zuigen totdat een orgasme volgt.

klachtdelict: In Nederland gold tot voor kort een wet die er voor moest zorgen dat kinderen tussen de twaalf en zestien jaar sex mochten hebben. De politie en de justitie mochten alleen iemand vervolgen wanneer ze een klacht ontvingen van het kind, de ouders of de kinderbescherming. In de praktijk konden ouders dus relaties met oudere personen aangeven waardoor de oudere door de politie werd opgepakt wegens sexueel misbruik. Het kind had hierover niets te zeggen. Alleen relaties die niet teveel in leeftijd verschilden werden niet vervolgd. Dit gebeurde trouwens met een grote willekeur. De nieuwe wet die in 2002 door de tweede kamer werd goedgekeurd is nog weer strenger. Alle sex onder de zestien mag nu zelfs zonder klacht vervolgd worden. Dit als reactie op de paniek over sex en sexueel misbruik die heerst in de samenleving. Een logische redenering zit hier niet achter.

klamme dot: Een ander woord voor kut(je).

klant: Mensen die naar de hoeren gaan noem je klanten net zoals de supermarkten hun kopers klanten noemen. Sommige hoeren werken heel wat klanten na elkaar af op een dag.

klapzoen: Niet zo maar een zoentje maar een stevige zoen.

klauteraar, standje: Een standje waarbij het geneukte meisje (of jongen) in de staande jongen klimt. Dus met haar armen om zijn nek en haar benen om z'n lijf. De jongen moet aardig sterk zijn om dit lang vol te kunnen houden.

kleding: Draag kleding waarin je je het prettigst voelt. Je kan je met kleding een eigen identiteit aanmeten. Wanneer je graag sexy en hoerige kleding wilt dragen moet je dat vooral niet laten. Velen zullen dit zeer waarderen. Voor uit de kleren gaan zie strippen. In 2002 had de Colombiaanse zangeres Shakira een top-40 hit met het nummer 'underneath your clothes'.  In de FHM top-100 van meest sexy vrouwen stond Shakira in 2002 op nummer vier.

kleedhokjes: Met z'n tweeën in een kleedhokje; spannend! Ook de gemeenschappelijke (hier wordt meestal geen gemeenschap bedreven) kleedruimten bij zwembaden, sportlokalen of sportvelden zijn vaak interessant. Je kunt er vaak heel wat moois zien. Als je exhibitionistisch bent is een kleedruimte ook opwindend. Helaas worden de twee geslachten wel altijd gescheiden. Je kan dan niet genieten van de andere sexe. Wie weet verandert dit wel in de nabije toekomst.

kleedkamersyndroom: Mannen en jongens die elkaars pikjes stiekem vergelijken in een gemeenschappelijke kleedkamer.

kleerkast: Een zeer gespierd iemand. Meestal gebruikt men dit woord alleen bij mannen.

klef: Kleffe handen zijn zweterige handen. Meestal gebruikt men het woord 'klef' bij iets te intiem gedrag terwijl men dat niet fijn vindt.

klein duimpje: Zo noemt men een (kleine) pik ook wel eens.

kleine Jan/kleine heer: Zo noemt men een (kleine) pik ook wel eens.

kleine schaamlippen: Zie binnenste schaamlippen.

kleinkinderen: Zie grootouders.

kleintje, een: Een kleine pik. Ook een baby noem je een kleintje. Zie ook lengte van je (iemands) pik.

klem: Zie tepelklemmen of mondklem.

kleren gaan, uit de: Al je kleren uitdoen zodat je helemaal naakt bent. Dit gebeurt dan meestal met publiek. Wanneer je jezelf uitkleedt om alleen te gaan douchen gebruik je deze term meestal niet namelijk.

kles: Een kles is een ontuchtige vrouw. Ook is het een Leids woord voor een damesonderbroek waar geen kruis in zit.

klets zijn, van de: Homo zijn.

kletsen: Zo noemt men neuken ook wel eens. Iemand in het gezicht slaan met je pik noemt men klets.

kleur bekennen: Uitkomen voor je niet (100%) heterosexuele voorkeur noemt men ook wel zo.

kleuter: Een kind van drie tot en met zes jaar. Als het jonger is wordt het peuter genoemd.

kleuterneuker: Letterlijk iemand die een kleuter neukt. In de praktijk noemt men pedosexuelen vaak zo om te overdrijven want doorgaans hebben ze geen kleuters geneukt maar pubers of hebben ze 'ontucht' gepleegt.

klieren van Bartholin: Zie Bartholin, klieren van.

Klijn, Renť (08-09-1962 Ü 05-09-1993): Een Nederlandse zanger die in het vrij onbekende jongensgroepje Bam to Bam Bam zat. Hij werd beroemd door een Paul de Leeuw interview met hem. Hij leed op dat moment aan aids. Na het indrukwekkende interview zong hij het lied 'Mr. Blue'. Dit lied werd na de uitzending op single uitgebracht en behaalde in 1993 de eerste plaats in de top-40. Niet lang daarna stierf Renť Klijn aan de gevolgen van aids.

klimmen, op iemand: Iemand gaan neuken.

Klinefelter, Syndroom van: Een geboorteafwijking die alleen bij het mannelijke geslacht voorkomt. Het kenmerkt zich door een gebrek aan bepaalde hormonen (deze worden later toegediend) waardoor de puberteit veel later start. Hun sperma bevat meestal geen zaadcellen waardoor ze onvruchtbaar zijn op de normale manier. Hun ballen bevatten vaak geen of weinig zaadkanaaltjes. Bortsvorming komt bij hen ook veel voor.

klisteerspuit: Een spuit waarmee je iemand of jezelf anaal kunt schoonspoelen. Zie ook klysma.

klit: Een ander woord voor clitoris.

klitspeld: Een U-vormige speld die je om je clitoris en schaamlippen moet doen. Meestal zijn de uiteinden verbonden met twee kettinkjes.

klokkenspel/klokkenhuis: De ballen en pik samen kun je klokken en klepel noemen.

klonen: Of kloneren. Tegenwoordig kunnen we dieren en mensen klonen. Erfelijk materiaal wordt dan in een eicel gebracht (nadat eerst de oorspronkelijke celkern was verwijderd) en deze cel gaat zich vervolgens delen waardoor er uiteindelijk een individu ontstaat. De natuurlijke manier van voortplanten kunnen we zo omzeilen. Eeneiige tweelingen waren trouwens al natuurlijke klonen. Een volledige mens is nog niet gekloond op deze manier. Het gaat namelijk nog vaak mis en om zo met mensen te experimenteren ligt uiteraard zeer gevoelig. Met dieren hebben we schijnbaar minder problemen. Het schaap Dolly was het eerste geslaagde experiment. Er waren wel veel mislukte pogingen eer dat het lukte. Dit was in 1996 te Schotland. In 2003 werd Dolly op zes-jarige leeftijd ingeslapen (gedood dus) omdat het ongeneselijk ziek was. In 1978 had Dolly Parton een top-40 hit met het nummer 'here you come again'.

kloothommel: Een scheldwoord.

klootschieten: Een buitenspel waarbij je met stenen andere stenen zo dicht mogelijk moet proberen te benaderen. Het heeft iets weg van Jeu de Boule In sommige gehuchten in Nederland wordt dit jaarlijks gespeeld.

klootzak: Zie zak. Het is ook een scheldwoord.

klophengst: Een mannetjespaard (hengst) waarbij de ballen niet zijn ingedaald.

kloppend klaarkomen: Wanneer je het bloed in je pik voelt kloppen op het moment dat je klaarkomt.

kloten: Een ander woord voor ballen. De ballen van stieren en andere beesten worden vaak kloten genoemd.

klotezooi: Een uitdrukking van iemand die ergens flink de pest over heeft.

klysma: Darmspoeling. Vloeistoffen in de anus naar binnen brengen. Dit ervaren sommige als een genot. Dit doet men soms ook voordat men anaal gepenetreerd gaat worden.

knaap(je): Een jongen die nog niet volwassen is. Veel volwassenen vallen op knaapjes. Een jongen die nog maagd is noemt men ook nogal eens knaap.

knap: Iemand die je er erg mooi uit vindt zien. Maar ga niet alleen op de uiterlijke schoonheid af wanneer je een langdurige relatie met iemand wil opbouwen. Voor een one-night-stand, puur voor de sex, zal het uiterlijk meestal meer de doorslag geven.

knapenliefde: Een ander woord voor pederastie.

knapenschennis: Als een man sex heeft met een knaap(je) spreekt men van knapenschennis. Velen vonden namelijk dat een minderjarige jongen hierdoor onrein werd. Tegenwoordig spreekt men van schade voor de jongen. Bij onvrijwillige sex kan ik me dat wel voorstellen maar niet bij gewilde contacten.

knevelen: Zie bondage of mondknevel.

knie gaan, over de: Een flink pak slaag krijgen op je billen terwijl je over iemands knie ligt windt veel mensen op. Wanneer een ouder dit als straf bij zijn of haar kind doet ben ik er tegen. Je hoort nooit iemand onvrijwillig te slaan. Ook je (ongehoorzame) kinderen niet.

knieën kreng, op je: Slaven en slavinnen willen juist vaak zo behandeld worden. Wanneer een slaaf (slavin) geknield zit kan een Meester zijn pik in het gewillige bekkie doen om zo heerlijk afgezogen te worden. Zuigen teef! Wie houdt er niet van SM?

knijpen: Er zijn mensen die het geil vinden om in iemands tepels of kontje te knijpen.

knijptechniek: Een techniek voor mannen en jongens die te snel klaarkomen. Wanneer je voelt dat je bijna gaat komen moet je hard in je pik knijpen om het orgasme tegen te houden. Dit moet je eerst wel even oefenen. De eerste paar keer lukt het misschien nog niet. Je kan knijpen vlak onder de eikel of aan de basis van je pik. Dit laatste is handiger tijdens het neuken.

knikkers: Ballen worden zo ook wel eens genoemd. De balzak is dan de knikkerzak.

knipperlichtrelatie: Een relatie die telkens aan en uit gaat noem je een knipperlichtrelatie. Sommige personen weten niet echt wat ze willen of proberen het telkens opnieuw met dezelfde partner.

knismolagnia: Een moeilijk woord voor kietelen.

knissophilia: Geil worden van de geur van wierrook.

knobbeltje: Knobbeltje is een ander woord voor clitoris.

knoeien: Sexuele handelingen verrichten met iemand noemt men ook wel eens knoeien. Zo hoef je het beestje niet bij zijn naam te noemen. Je kan simpelweg zeggen: "Hij knoeit met de overbuurvrouw".

knopje: Zo noemt men de clitoris ook wel eens.

knopjes: Zo noemt men tepels ook wel eens.

knots: Een ander woord voor een pik.

knuffelbeer: Sommige mensen houden heel erg van knuffelen, je kan ze dan wel knuffelbeer noemen. Kinderen gaan vaak met een knuffel naar bed. Zo kunnen ze ook wat knuffelen en hebben ze minder het gevoel alleen te zijn, helemaal als ze bang zijn in het donker. Kinderen schijnen helaas bijna altijd alleen te moeten slapen om de één of andere reden. Zie ook teddybeer.

knuffelen: Iemand in je armen nemen en stevig tegen je aandrukken. Kun je ook knuffelsex noemen. Kinderen zijn er dol op. Volwassenen trouwens ook.

knuffelsex: Zie knuffelen.

knul: Een nog niet zo oude jongen. Vrouwen die van jonge jongens houden wijden graag een onervaren jonge knul in onder het motto op een oude fiets moet je het leren.

knuppel: Zo wordt een pik ook wel eens genoemd. Het is ook een scheldwoord.

knus: Lekker met z'n drietjes op de bank tegen elkaar aan liggend, benen op voetenbankje, licht wat gedimd, een gezellige dvd in de speler en chips op schoot. Knus he? Of twee personen half liggend op de bank en kijkend naar een spannende of romantische dvd. De achterste streelt lief de voorste over zijn of haar borst. Voor een kind is het vaak ook heerlijk en rustgevend om zo door een oudere gestreeld te worden.

Ko Kut: Zo heet een eilandje in de Golf van Thailand.

koffer in duiken, met iemand de: Hiermee bedoelt men hetzelfde als wanneer je met iemand het bed in duikt om samen te vrijen uiteraard. Het woord koffer wordt ook wel eens gebruikt voor een kut.

kogelketting: Een ketting met ballen eraan om vaginaal of anaal in te brengen en eruit te trekken. Dit uiteraard voor het genot wat dat geeft.

kogellagertjes: Een ander woord voor aambeien.

Koinos: Een blad dat vier maal per jaar uitkomt en dat wordt uitgegeven door de Stichting Amikejo. Het is een pedo/homoblad. Het bevat foto's en teksten over jongens van twaalf tot twintig jaar oud. Internet: koinos.freeshell.org.

koket: Een behaagziek iemand noem je koket. Behaagziek ben je wanneer je je partner het extreem veel naar zijn of haar zin te maken zonder er veel voor terug te krijgen. Wie kent er niet het Songfestivalliedje over de kleine kokette Katinka uit 1962 van de Spelbrekers?

kokhalsneigingen: Een pik diep in je mond kan kokhalsneigingen veroorzaken. Dit is een natuurlijke reflex om verstikkingen tegen te gaan. Je zou wel kunnen oefenen waardoor je een pik toch helemaal tot diep in je keel in je mond kunt krijgen. Het hoofd naar achter wil nog wel eens helpen. Ook slikken op het moment van de kokhalsneigingen helpt vaak. Veel mannen vinden diep gepijpt worden erg geil. Maar je bent zoiets nooit verplicht.

kokosnoten: Zo worden borsten ook wel eens genoemd.

kolven, borsten: Uit je borsten melk aftappen met een pompje. Deze melk bewaar je vervolgens tijdelijk in de koelkast. Later kun je je baby de fles geven.

komen: Zie klaarkomen.

komkommer: Waar denk je aan bij het zien van een komkommer? Je zal niet de enigste zijn wanneer je aan sex denkt. Komkommers worden soms als plaatsvervangende dildo's gebruikt voor zowel vaginale als anale sex. Veel mensen houden er van om gaatjes flink op te rekken. Wanneer je dit doet forceer dan nooit. Ga stapje voor stapje te werk.

koningin: Doet zij ook aan sex zul je je misschien afvragen. Ze heeft in ieder geval drie kinderen. De koningin alsook koninginnedag zijn erg populair bij homo's. Zij houden vaak van kitsch namelijk.

kont(je): Tegenwoordig lijkt het bijna een must om iemand in zijn of haar kont(je) te neuken of om zelf anaal genomen te worden. Het kan voor beide personen erg lekker zijn maar voorzichtigheid is geboden. Zoals voor een hoop dingen geldt: oefening baart kunst. Van Def Rhymz moest je 'schudden' met je kont. Hij had er in 2001 een nummer ťťn hit mee in de top-40. De groep Hydra waarschuwde in 1976 meisjes in hun top-40 hit 'als het gras twee kontjes hoog is'. Zie ook kontneuken.

kontebonken: Zo wordt kontneuken ook wel eens genoemd. In 1994 had Franky Boy een top-40 hit met het nummer 'kontebonke'.

kontgat: Zie anus.

konthaar: Een glad kontje, zonder haar dus vinden velen erg geil. Er zijn echter veel mannen met flink veel haar op hun kont. Vooral tussen de billen zit dan veel haar. Ook vrouwen met konthaar bestaan uiteraard. De beharing begint trouwens in de puberteit.

kontjongetje: Een jongen die zich laat gebruiken door homosexuelen. (bron: gaysite.nl)

kontlikken: Zie rimmen.

kontlikker: Iemand die rimt. Het is ook een scheldwoord.

kontneuken: Het penetreren van een pik (of een voorbindpenis) in iemands kont(je). De pik gaat dus de anus in en uit (niet helemaal eruit trouwens) totdat bijvoorbeeld de man of jongen klaarkomt. Dit komt veel bij homo's voor maar ook meer en meer bij hetero's. Ook wel anaal neuken of anale sex genoemd. Je kan als ontvangende partner gebukt staan, op handen en knieŽn, op je rug liggen met je benen omhoog of op je buik met een kussen onder je kruis.

kooi: SM-ers sluiten hun slaven of slavinnen soms op in kooien. Een kooi is ook een ander woord voor een kut. Het vogeltje vliegt in het kooitje.

kool: Baby's werden vroeger door de ooievaar gebracht of ze groeiden tussen het kool. Zo beantwoordde men vroeger 'lastige' kindervragen.

koorknaapje: Een jongen in een jongenskoor heet zo. Het bekendste jongenskoor is wel de Wiener Sängerknaben. Zulke koren zijn vaak (af)trekpleisters voor jongensliefhebbers zowel voor als achter de schermen. Zie ook misdienaar.

kopkaas: Als je je eikel nooit wast kan er veel smegma onder komen te zitten. Dit noemt men ook wel kopkaas.

koplampen: Borsten worden zo ook wel eens genoemd. Je moet dan niet denken aan die ingebouwde koplampen.

kopro...: Zie copro... Dus voor bijvoorbeeld koprolalie zie coprolalie.

koppelen: Het komt nogal eens voor dat vrienden en vriendinnen twee personen aan elkaar proberen te koppelen in de hoop dat ze samen een relatie aangaan dus. Sommige waarderen dit extra zetje in de rug. Zelf durfden ze het misschien niet te proberen.

Korrelatie, Stichting: Deze stichting probeert mensen met allerlei problemen te helpen. Na televisie uitzendingen over dramatische gebeurtenissen kom je nogal eens hun telefoonnummer tegen. Je kunt ze dan bellen als de uitzending emoties bij je opriep waardoor je behoefte hebt aan een gesprek en eventueel een doorverwijzing naar een andere hulpverlener. Het telefoonnummer is: 0900-1450 (ma-vr 9.00-18.00) (30 cent p.m.); e-mail: vraag@korrelatie.nl

korset: Of keurslijf. Een kledingstuk voor vrouwen. Het zit strak om het bovenlichaam (met behulp van rijgkoordjes) onder de bovenkleding. Vooral vroeger droeg men dit veel. Veel mensen zien het als een preuts en verouderd kledingstuk. Anderen vinden het juist geil om zo de taille en omtrek van de borsten goed te kunnen zien.

kort rokje: Zie minirok.

kostschool: Er zijn heel wat spannende verhalen bekend van kinderen die naar kostschool gestuurd werden. Kostscholen had je vooral veel in Engeland. Tegenwoordig worden kostscholen daar langzaam aan minder populair. De jongens en meisjes werden op de scholen strikt gescheiden. Onderling hadden de kinderen nogal eens homosexuele contacten. Verhalen over sexcontacten tussen de leiding en de kinderen zijn er ook veel. De oudere jongens hadden vaak sexcontacten met de nieuwkomers. Zolang er geen onvrijwillige sex aan te pas komt heb ik er geen moeite mee. Helaas is dat niet altijd het geval. Meisjes op een meisjesinternaat gaan na een tijdje gelijktijding menstrueren. Hoe dit komt weet men niet precies.

koter: Zo noem je een klein kind ook wel.

Kotex: Een bekend merk maandverband.

kots: Extreme sex windt velen op. Zo heb je er zelfs die aan het oplikken van kots doen. Anderen zien niet in wat dit met sex te maken heeft en moeten er haast van kotsen.

kotzwarraÔsme: Geil worden wegens een gebrek aan zuurstof. Zie bijvoorbeeld wurgsex.

Kournikova, Anna (07-06-1981): Een Russische tennisster. Vanaf haar veertiende is ze tennisprof. Vanaf het begin af aan zijn veel mannen en vrouwen gek op haar. Ze staat regelmatig in de bladen met erotische kleding aan. Ook zorgt ze ervoor dat ze op de tennisbaan ook in de smaak valt door middel van haar kledingkeuze. Ze is waarschijnlijk de beroemdste tennisster van dit moment en dat terwijl ze nog nooit ťťn toernooi heeft weten te winnen. In de FHM top-100 van meest sexy vrouwen stond ze in 2002 op nummer ťťn.

kousen: Zie panty.

kp: Afkorting van kinderporno.

kraag: De rand van de eikel noemt men ook wel kraag.

kraambed: Het bed waar de vrouw in ligt die gaat bevallen of net bevallen is. Kraamvisite is de visite die het kindje komt bekijken en de moeder (en vader) komt feliciteren. Een kraamvrouw is de moeder. De kraamhulp noem je ook wel vroedvrouw. Omdat ook mannen dit werk kunnen doen kan je beter van een kraamhulp spreken.

kraantje: Zo noemt men een slap (plassend) pikkie ook wel eens.

krabben: Sommige personen, meestal vrouwen, vinden het geil om hun partner op de rug te krabben tijdens de sex. Niet iedereen houdt ervan dat iemand zijn of haar nagels in je rug zet.

Krafft-Ebing, Richard Freiherr von (04-08-1840 Ü 22-12-1902): Een Duitse psycholoog. Hij verzon de term sadomasochisme. Hij leefde in een tijd waarin nog af en toe heksen werden verbrand, homo's gelyncht, schapenneukers verhangen, kinderlokkers geworgd, travestieten verdronken, voyeurs doodgeslagen en zelfbevredigers gecastreerd (uit 'De Nieuwe Sekstant' zomer 2000). Hij zag sexueel 'afwijkende' mensen niet als satanisten maar als patiŽnten. Al een hele verbetering in die tijd.

kramp in je buik: Zie buikpijn of menstruatiekramp. Sommige mannen hebben af en toe last van een korte maar hevige kramp ergens in de onderkant van de zak.

kreng: Zuigen kreng! Zie bitch.

krent: Dit is een ander woord voor zitvlak.

kreunen: Het geluid dat je vaak hoort wanneer iemand intens geniet. Sommige kreunen zo hard tijdens een orgasme zodat de hele straat kan 'meegenieten'.

Kreuners, de: Een Vlaamstalige popgroep die een top-40 hit hadden in 1990 met het nummer 'ik wil je'.

kriebels in je buik: Zie vlinders in je buik.

krikken: Met iemand liggen krikken is... Inderdaad, met iemand liggen te neuken dus.

Kringen, Stichting De: Een stichting die door heel Nederland homopraatgroepen organiseert. Internet: www.kringen.nl.

kringspier: Hiermee opent en sluit de anus zich. Het is een spier die wanneer je aan anale sex doet ontspannen moet zijn om er iets in te kunnen krijgen. Een kut bevat trouwens ook een kringspier, deze is minder strak dan de anale kringspier. Wel kan je een man hiermee melken door je kutspieren telkens te spannen en te ontspannen.

kroeg, (sex): (sekskroeg) Zie bar, (sex).

kroket: Zo noemt men een pik ook wel eens.

Krol, Henk (01-04-1950): De hoofdredacteur van de Gay Krant. Hij heeft veel betekend voor homo-Nederland. Hij was onder andere betrokken bij de strijd voor de openstelling van het huwelijk voor homo's. Krol is een zeer burgerlijke homo: om geaccepteerd te worden door de hetero's - die vaak onderdrukte homo- en pedogevoelens bezitten - doet hij deze hetero's in alles na. Hierdoor worden echt vrij denkende mensen steeds meer gediscrimineerd en verketterd. Krol is medeveroorzaker van dit fascisme. Uiteindelijk zal deze intolerantie zich ook keren tegen de 'gewone' homo's: wanneer de rest al met geweld en (staats)terreur is uitgeschakeld.

krolse kater: Een geile mannetjespoes. Hij gaat dan op zoek naar een vrouwtje om mee te paren. Vaak hoor je de katers dan 's nacht 'kreunen' om kenbaar te maken dat hij geil is.

kromme pik: Bij veel mannen en jongens staat de pik niet helemaal recht als hij stijf is. Schaam je niet hiervoor. Is de kromming te erg, praat er dan over met je huisarts. Een operatie kan soms uitkomst bieden.

kroonjuwelen: Zo noemt men de ballen ook wel eens.

kroost: Je kinderen zijn je kroost.

krop sla: Zo noemt men een kut(je) ook wel eens.

kruipen, op iemand: Iemand gaan neuken.

kruis: Het gebied waar je pik en zak zit of je kut. SM-ers binden soms iemand vast op een kruis met touwen. Daadwerkelijk iemand kruisigen met spijkers gaat mij persoonlijk te ver. 'Crucified' (gekruisigd) was in 1991 een top-40 hit voor de Zweedse band The Army of Lovers.

kruisbestuiving: Het stuifmeel van bloemen en planten wordt via de wind of via insecten vervoerd naar andere planten. Het stuifmeel zijn de mannelijke geslachtscellen. Mocht het stuifmeel de eigen plant bevruchten dan noem je dit zelfbestuiving.

kruisen: Wanneer je bijvoorbeeld twee hondenrassen met elkaar laat paren. Op deze manier kun je nieuwe rassen kweken.

kruisigen: Zie kruis.

kuis(heid): Zie zeden. Het schoonmaken van een huis bijvoorbeeld, noemen de Vlamingen ook wel kuisen.

kuisheidsgordel: Een gordel die je om kunt doen waardoor je niet meer bij je geslachtsdelen kunt. Vroeger werd dit tegen masturbatie gebruikt omdat dat schadelijk zou zijn. Tegenwoordig gebruiken SM-ers dit als hun slaaf of slavin zich niet mag masturberen of laten masturberen.

kuit: Visseneitjes noem je kuit. Je kuiten zitten aan je onderbenen aan de achterkant.

kukkel: Een ouderwets woord voor een kus.

kunnen, niet: Impotent zijn. Niet kunnen neuken omdat je pik niet stijf kan worden of blijven.

kunst: In de kunstwereld kom je vaak naakt en sexualiteit tegen. Denk maar aan veel beroemde standbeelden, schilderijen, enzovoorts. Kunstenaars en kunstenaressen zijn nogal eens mensen die normverschuivend bezig zijn. Hopelijk worden ze geen beperkingen opgelegd. Een naakt kind schilderen is tegenwoordig helaas al discutabel aan het worden. Wat zou BelgiŽ zijn zonder het naakte jongensbeeldje 'Manneken Pis'?

kunstmatige bevruchting: Ook wel kunstmatige inseminatie genoemd. Wanneer de bevruchting op de originele manier niet lukt of wanneer een vrouw simpelweg geen mannelijke (sex)partner heeft kan men via kunstmatige bevruchting toch zwanger worden. Een zaadcel wordt dan door een arts in de baarmoeder of baarmoederhals gebracht. De zaadcel is afkomstig van een zaaddonor.

kunstnagels: Nep nagels zijn erg populair. Veel vrouwen dragen ze om, wanneer het hun uitkomt, mooie lange nagels te hebben. Sommige hebben echte lange nagels maar die moet je goed verzorgen om ze 'in conditie' te houden. Er zijn mannen die niets liever willen dan een vrouw vol met make-up, een pruik op, lange valse wimpers en lange rode nagels. Beeld het je maar in dat zo'n vrouw je stijve pik vast heeft en aan je eikel likt. Houden we het nog droog?

kunstpenis: Een vibrator in de vorm van een nagemaakte penis. Ze zijn bijna altijd groter in lengte en dikte dan een echte penis. Voor extra genot.

kunstvagina: Een nepkut van rubber of plastic die te neuken is.

kurkdroog: Dit zeg je wanneer je al heel lang droog staat.

kus: Je lippen op iemands wang drukken en al dan niet een smakkend geluid maken. Je kan een droge maar ook een natte kus geven. In het laatste geval moet je je lippen nat maken. Een kus kan ook gegeven worden op andermans (vrouws) lippen alsook op elke andere plek van het lichaam. In 2005 had de groep Kus een top-40 hit met het nummer 'natuurtalent'.

kussen: Iemand een kus geven. Kussens kun je ook bij het neuken gebruiken om wat makkelijker bij een gaatje te komen of om gewoon lekkerder te liggen. En wat te denken van een kussengevecht?

kut(je): Het vrouwelijke geslachtsorgaan waarmee je kan plassen, neuken maar ook baby's komen hieruit de wereld in. De kut bestaat uit twee schaamlippen. Binnenin de kut zit de clitoris verborgen. De urine-opening zit boven en de schede-opening zit onder, deze laatste zit dichter bij de anus dus. Het deftige woord voor kut is vagina. Kutje gebruikt men vooral bij kleine meisjes. Kleine (en jonge) kutjes zijn erg in. Er zijn tegenwoordig ook veel kut verkleinende operaties bij vrouwen. Een klein en strak kutje is het ideaalbeeld voor vele mannen en vrouwen. De Katholieke Universiteit Tilburg veranderde zijn naam in Katholieke Universiteit Brabant. K.U.B. in plaats van K.U.T. dus. Andere woorden voor kut en het vrouwelijke kruis zijn: bef, beursje, bloem, brief, broodje rosbief, Coentunnel, Cupido's kamertje, derde oksel, doos, doos van Pandora, dief, flamoes, framboos, froes, gaatje, geval, gleuf, gootje, grabbelton, grot(je), joni, kier, kijkdoos, klamme dot, koffer, kooi(tje), krop sla, liefdesgrotje, liefdestunnel, misolleke, mossel, muisje, muts, naad, naaidoos, naaigat, neukdoosje, neukgrot(je), oester, opening, parel, perzik, poeni, poes, preut, pruim, prutje, puntenslijper, roos(je), schaamspleet, schelp, scheur, schoorsteen, smaakpapil, snee(tje), speeldoosje, spelonk, spleet(je), splitje, stopcontact, tempel(tje), trut(je), tuin, tunnel(tje), vagijn, vagina, vleesknoopje, vleesknopje en yoni. Al Kut (ook El Kut of El Qad) is een plaats in Irak.

kut met peren: Een vaak gehoorde uitdrukking. Wanneer je iets erg kut vindt, kun je ook zeggen kut met peren. Cabaretier Hans Teeuwen heeft ook een kutlied in zijn repertoire. In dat lied vindt hij alles kut.

K.U.T. Courant: Een krant uit 2005. Het is opgericht door de kunstenaar Alfred H. Stucki. Eerder had hij een spandoek met daarop de afbeelding van een kut gemaakt dat voor veel ophef zorgde. K.U.T. staat hier overigens voor de expositie Kunst und Träne. De krant gaat over deze expositie.

kuthoer: Een veel voorkomend scheldwoord.

kutje smeur: Deze uitdrukking heb je vast wel eens gehoord. Wat het precies betekent? Tja...

kutklem: Een klem om de kut mee open te houden of op te rekken. Een wielklem bij fout parkeren wordt ook wel ervaren als en kutklem.

kutkontje: Een neukbaar kontje.

kutkus: Wanneer je iemand beft zou je dit ook een kutkus kunnen noemen

kutpiercing: Ook wel schaamlippiercing genoemd. Een piercing door je kut.

kutsappen: Of vaginaslijm. Een meisje of vrouw wordt nat als ze opgewonden raakt. Deze kutvloeistof noemt men kutsappen. Sommige mensen likken de sappen gretig op. Ze zorgen voor een soepelere penetratie.

kutsmoes: Een erg slechte smoes, die niemand gelooft.

kuttenkop: Dit is een scheldwoord.

kutvocht: Zie kutsappen.

kutwijf: Dit is een scheldwoord waarmee je vrouwen en meisjes kunt uitschelden. Het kan, maar met schelden kwets je iemand enorm. Niet doen dus.

kutzooi: Wanneer je iets erg kut vindt zeg je: "Wat een kutzooi".

kwak(je): De lading sperma die je spuit wordt door sommige een kwakje genoemd. Het Suske en Wiske album 'de kwakstralen' heeft hier trouwens niets mee te maken.

kwartet: Vier personen die tegelijkertijd sex met elkaar hebben. Bij nog meer personen ga je spreken van groepssex.

kwetsbaar: Je mag best je kwetsbaarheid tonen. Zorg er alleen wel voor dat je geen misbruik maakt van kwetsbare personen.

KY Jelle: Een bekend merk glijmiddel op waterbasis.

kyste: Zie cyste.